Papara Hakkında bilgi öğrenmek için okuyun

     Papara Sistemi

      Selam dostlar bugün sizlere sanal internet bankacığılı olan ve Türk yapımı bir siteden bahsedicem.Tabikide o sitemiz Papara'dır arkadaşlar.Papara nedir ? Papara Nasıl kullanılır ?Papara güvenilir mi ?Papara Gerçek midir? gibi sorularınızın tüm cevaplarını bu bloğumuzda az ve öz bir şekilde bulabilirsiniz.


-Kayıt olma linki en altta mevcuttur.

Papara Sanal İnternet Bankacılığı

       Günümüzde bir çok farklı sitelerde kullanılan güvenilir bir sanal internet bankacılığı sitesi olan papara kullanıcılarına birçok fırsat sunuyor.7/24 online destek sistemiyle birlikte gösterdikleri büyük ilgi takdire şayan.
       Paypal'ın Türkiye kullanıcılarına kapanması üzerine internet bankacılığına darbe vurulmuş oldu.
Herkes paypal'ın alternatifi bir site ararken Papara ortaya çıktı.Henüz Yeni olduğundan dolayı çok fazla kendini tanıtamadı.Papara 'nın Paypal'a olan benzerliğinden dolayı siz değerli takipçilerimize tanıtalım dedik.

Papara Güvenli midir ?

     Güven konusunda hiçbir şüpheniz olmasın.Papara Günümüzün son nesil koruma sistemleriyle korunmaktadır.Herhangi bir sorun teşkil etmez.



Papara Nasıl Kullanılır?

Papara.com sitesine girerek ana ekranda sağ üstte bulunan “hesap oluştur” butonuyla hızlı bir şekilde kayıt olup kullanmaya başlayabilirsiniz. Kaydınızın ardından belirttiğiniz numaraya gelen onay mesajını, ilettikten sonra artık sizde bir Paparakullanıcısı olursunuz.  Üstelik Papara girişlerinde herhangi bir aksama ve yavaşlama görülmüyor. Hesabınızı ilk açtığınızda basit hesap olarak karşınıza bir ekran açılacaktır. Endişelenmenize gerek yok buradan istenilen tüm bilgileri doğru bir şekilde girerek,  hesabınızı onaylatabilir ve tüm Papara imkanlarından faydalanmaya başlayabilirsiniz. Oynadığınız oyunlar ya da online alışverişlerde fazlasıyla işinize yarayacak olan uygulama ile ayrıca e-pin de satın alabiliyorsunuz. Şuan için sadece Game Sultan ve ByNoGame ile anlaşmalı olarak çalışan papara ileride daha birçok şirket ile anlaşmaya varacaktır. Para çekme işlemlerine başlamak için hesabınızın İBAN bilgilerini doğru bir şekilde girmeniz yeterlidir. Papara mobil ödeme yöntemi ve papara cüzdan ile, cüzdan numarasını bildiğiniz her kişiye rahatlıkla para göndermenizi ya da para isteme talebinde bulunmanızı da sağlıyor.


Papara kullanmanın faydaları

      Papara sadece sıradan bir internet bankacılığı yapmıyor size daha da fazlasını katıyor.Günümüzde neredeyse tüm bankalarla anlaşması olan Papara 7/24 aktif hizmet sağlıyor.Artık Papara yla anlaşması olan bir çok alışveriş merkezindede Hesabınızı kullanabileceksiniz.
      Para çekme - Para Yatırma - Para Transfer Havale/ATM/EFT etme ve günümüzdeki bir çok bankanın sağladığı tüm işlemleri yapabilme özelliğiyle Papara yla yıllık barınma ücreti ödemeden ücretsiz bir şekilde sanal kredi kartına sahip olabilirsiniz.

Henüz Kayıt olmadıysanız buradan kayıt olabilirsiniz.

Yorumlar