S4 League Yükleme-İndirme Hatası %100 Çözüm

    Selam dostlar download hatası mı alıyosunuz.Hemen alttaki yazıyı okuyun.


S4 League Downloader hatası

    Merhaba arkadaşlar bir çok arkadaşımız bu hatayla karşılaşıyormuş videosunu önce paylaşmıştım ama birde yazı olarak paylaşayım dedim ve bloğuma bu konuyuda katmaya karar verdim.
    Şimdi nedir bu downloader hatası s4 leaguenin kendi orjinal downloader dosyasının hata verip indirme işlemini doğru bir şekilde uygulamamasıdır arkadaşlar.
    Çözümü olarak s4 league nin sitesinden son sürüm downloaderı indirmenizi öneririm.Eğer ki hala geçmediyse merak etmeyin kesin çözümü var.
    Aeria Ignite bir zamanlar kullanılması zorunlu olan birçok oyun firmasıyla anlaşmalı gamemost launcher dır arkadaşlar.Yani çoklu oyun platformudur.


Aeria Ignite Çoklu Oyun platformu işte çözüm

    Bahsettiğim launcher s4 leagueyle anlaşmalı ve ekstra sizlere günlük bonus vermektedir arkadaşlar.Günlük bonus her zaman olmuyor haberiniz olsun kaçırmayın sadece belli tarihlerde olmaktadır.Neyse indirme linkini aşağıda vericem ordan indirebilirsiniz.İndirdikten sonra
Yapılışı : 
1- Launcerı aç
2- S4 League yi bul
3- Download butonuna bas(yeşil)
4- İndirme tamamlansın
5- Hesabınıza giriş yapın
6- S4 Leaguye girin ve oynayın.
İşte yapılışıda bu kadar basittir arkadaşlar.Sorununuzu düzelttiyseniz abone olup like atmayı unutmayın nereye mi tabiki de buraya tıkla ve bu kanala abone ol ;).Alttaki videoyu da izlemeyi unutma ha kesin çözüm senin için çektim ;) hadi kendine iyi bak görüşmek üzere kanalımı takip et seviliyosun cfm canım benim ^_^.


Aeria Ignite programı indirme linki : cfmmehmet.blogspot.com.tr/indir


S4 League Downloader Hatası Kesin Çözümü Yapılış Videosu 


Yorumlar

Yorum Gönder